Tillegg

Det aller meste av standardfunksjoner inngår når du bestiller hjemmesider fra meg. Jeg tar kun ekstra betaling hvis det er noe som er komplisert eller tar mye tid å implementere. Det meste du kan finne på internett kan vi få til, så bare spør hvis du har spesielle behov.

Nyhetsbrev

Pris: 1.500 kr, inkl. mva.

Selv om det finnes enkle løsninger (jeg bruker MailChimp) for å sende ut nyhetsbrev er det ganske mye pirk for å få det til å fungere på en tilfredsstillende måte. Jeg setter opp din konto på MailChimp, designer et grunnleggende nyhetsbrev som du kan bruke som mal, sørger for at alle relevante tekster i på- og avmeldingsmailer er på norsk (eller på det språket du ønsker), og ser til at din leser blir sendt videre til riktig side eller får riktig beskjed ved på- og avmelding. Det aller viktigste er at jeg skaper «opt-ins», altså muligheter for din kunde til å legge inn e-postadressen sin. Mange er skeptiske til popups, men min erfaring og mange undersøkelser tilsier at disse er meget effektive. Jeg setter derfor opp en enkel og smakefull popup som står i stil med din hjemmeside.

Flerspråklige sider

Pris: 1.000 kr/ekstra språk, inkl. mva

Jeg legger opp en språkswitch slik at besøkende kan velge å lese sidene dine på forskjellige språk. Den enkleste og peneste tekniske løsningen er at du har samme sidestruktur for de forskjellige språkene.